template2

SeniorWeb Amsterdam Zuidoost

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen twee weken vier personen aan, die alle vier nog een gevangenisstraf moeten uitzitten.
  2. Afgelopen maandagmiddag 11 februari heeft er een straatroof plaatsgevonden op een 80-jarige vrouw op de Robert Fruinlaan. Twee mannen zijn op de vlucht geslagen, de politie zoekt getuigen.
  3. In de late avond van woensdag 13 februari en in de vroege ochtend van donderdag 14 februari 2019 zijn er twee straatroven gepleegd in het centrum van Amsterdam. In beide gevallen zijn de waardevolle horloges van slachtoffers weggenomen. 
  4. De politie hield woensdag 13 februari een 43-jarige man uit Amsterdam aan op verdenking van het plegen van oplichting en witwassen. De recherche startte in april 2018 een onderzoek na diverse aangiften van oplichting. Ook maakte een groot aantal slachtoffers via internet bekend dat zij waren benaderd of opgelicht door diverse bedrijven die zich voordeden als incassobureaus.
  5. Een 45-jarige man werd maandagavond 12 november neergeschoten na een opstootje aan het Krugerplein. Toen het slachtoffer rond 20.30 uur een wildplasser aansprak op zijn gedrag, escaleerde de situatie.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.