Zoeken in de website

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. De identiteit van de vermoedelijke schutter in het onderzoek naar het dodelijke schietincident op 18 mei in een parkeergarage aan de Amstelstraat is bij de politie bekend. De recherche doet een dringende oproep aan deze verdachte om zich bij de politie te melden.
  2. Salih Adlan is op 14 mei 2019 na een conflict op school omstreeks 10.00 uur van school weggelopen.
  3. In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 mei 2019 vindt in een parkeergarage aan de Amstelstraat een schietincident plaats. Hierbij raakt een man in eerste instantie zwaargewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overlijdt hij later aan zijn verwondingen. Naar aanleiding van het incident zijn diezelfde nacht vier verdachten aangehouden.
  4. In de ochtend van woensdag 15 mei 2019 krijgt de politie een melding van een dumping van vermoedelijk drugsafval. Op het Drie Burgpad in Amsterdam-Oost treffen collega’s ruim zestig vaten aan. De recherche is een onderzoek gestart naar de herkomst van deze vaten. We willen graag weten welke personen verantwoordelijk zijn voor deze dumping. De politie roept hierbij de hulp in van het publiek en zoekt mogelijke getuigen.
  5. In Opsporingsprogramma Onder de Loep, vanavond 16 mei 2019, zijn we onder andere op zoek naar getuigen van een aanranding van een minderjarig meisje. Hieronder een overzicht van alle opsporingszaken die in deze uitzending komen. Kijkt u mee?
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.