Zoeken in de website

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. De recherche van District West is op zoek naar twee mannen die in de richting van een andere man hebben geschoten. Een man die vannacht rond half twee zijn hond aan het uitlaten was werd op de Burgemeester Roellstraat in Amsterdam beschoten. Hij raakte daarbij niet gewond. De beide verdachten, die beiden een zwarte helm en donkere kleding droegen, reden samen weg vermoedelijk op een donkerkleurige motorscooter.
  2. Vermist sinds 10 juli 2019 uit Domus Plus te Amsterdam Zuidoost, man van 45 jaar, ongeveer 170 cm lang, donkerblond haar en een baardje. Sindsdien niets meer van hem gehoord. Vermiste was gekleed in een rode jas, groen shirt en zwarte veterschoenen aan tijdens zijn verdwijning . Bij aantreffen contact opnemen met de politie, niet zelf benaderen.
  3. Het rechercheteam vraagt uw hulp aangaande het schietincident waarbij afgelopen nacht de 33-jarige Inchomar Balentien om het leven is gekomen aan de Karspeldreef te Amsterdam.
  4. In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juli 2019 heeft er een schietincident plaatsgevonden vlak bij het metrostation Kraaiennest. Eén persoon kwam daarbij om het leven.
  5. Le mercredi 10 juillet 2019 dans l'après-midi à Amsterdam, une voiture avec trois personnes s'est retrouvée dans l'eau. Les occupants ont tous les trois la nationalité française. Après l'incident qui a eu lieu au quai Groenburgwal, le conducteur de la commune d'Auchel âgé de 19 ans a quitté les lieux de l'accident et jusqu'à présent il est en fuite. La police d'Amsterdam est à sa recherche.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.