template2

SeniorWeb Amsterdam Zuidoost

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. Op vrijdag 7 december omstreeks 20.25 uur vond op een voetgangersoversteekplaats op Meer en Vaart een aanrijding plaats tussen een bestelauto en twee voetgangers. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen.
  2. Donderdagavond 6 december vindt rond 20.45 uur een poging overval op een winkel aan de Azaleastraat in Amsterdam Noord plaats. De politie is op zoek naar getuigen.
  3. Een 49-jarige man uit Amsterdam is donderdag 6 december aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets en zware mishandeling. De politie stelt een onderzoek in. De man zit nog vast.
  4. Bij een doorzoeking van een woning aan de  Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam Nieuw-West heeft de politie in de nacht van donderdag 6 december op vrijdag 7 december een cashgeldbedrag van circa 159 duizend euro en circa 10 kilo cocaïne aangetroffen.
  5. De politie heeft dinsdagmiddag 4 december een langgezochte verdachte aangehouden in verband met het plegen van vele winkeldiefstallen. De 43-jarige man wordt verdacht van vele tientallen winkeldiefstallen waarvan er ook vele gepaard gingen met ernstige verbale bedreigingen, zelfs doodsbedreigingen.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.