template2.jpg

Clubnieuws
September 2022
Geen evenementen

Op zaterdagmiddag 6 augustus wordt gevierd dat de coronamaatregelen in de Venser zijn opgeheven. Meer hierover staat in de binnenkort te verschijnen Nieuwsbrief 2022 - 3.

ToeterL ToeterR

Regeling contributiebetaling

De contributie is € 24,- per vol kalenderjaar.
Bij betalen voor 15 november het jaar ervoor € 22,-.

Voor nieuwe leden:

Bij inschrijving in de loop van het jaar  € 2,-  per resterende volle maand.
Bij inschrijving in november € 24,- en bij inschrijving in december € 22,- , beide inclusief het volgende jaar.

Uitzondering i.v.m Corona

Ook over 2022 hoeft geen contributie betaald te worden.
De hoogte van de contributie in 2023 is in de Algemene Ledenvergadering van 7 mei 2022 bepaald op NUL euro.

Aanmelden als lid:
Meldt u schriftelijk aan of 'online' door middel van het
aanmeldingsformulier

Opzeggen van het lidmaatschap:

Schriftelijk bij het secretariaat:
Liendenhof 146
1108 HH Amsterdam

Onder vermelding: Opzeggen Lidmaatschap  en indien mogelijk ook de reden van het opzeggen van het lidmaatschap.

Heropening Computerclub

In overleg met de Venser is vastgesteld dat de Computerclub binnenkort weer open kan, en wel vanaf 3 mei. Dat is dan wel nog onder de voorwaarden zoals die bij de heropening van 8 september 2020 golden. Zie aldaar.

Dit betekent wel dat het oefenen met Zoom op dinsdagmiddag vervalt. Afra is die middag dan weer op de club aanwezig.

Houdt de website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

Aanvulling d.d. 11 oktober 2021: de toegangsregeling in de Venser is iets versoepeld. Voor details zie Nieuwsbrief 2021-5.

Aanvulling d.d. 4 november 2021: de regels voor toegang zijn weer iets aangescherpt:
-   er mogen weer maximaal vier (in plaats van zes) personen aanwezig zijn in het computerlokaal
-   er moeten weer mondkapjes gedragen worden in de gangen
-   het raam moet weer open voor ventilatie.
's Middag thee drinken blijft nog wel.

Aanvulling d.d. 19 december 2021: de club gaat minimaal vier weken dicht, zie hier.

Stand van zaken omtrent corona

In verband met de op 19 december 2021 in werking getreden lockdown is ook de computerclub gesloten, in ieder geval tot en met 14 januari 2022. Of de club in de week van de Computervraagdagen (17 tot en met 21 januari 2022) open kan gaan, is nog niet bekend. Zodra daarover duidelijkheid is, zal dat op de website gemeld worden.

Aanvulling d.d. 17 januari 2022
De club is in de week van de Computervraagdagen geopend, maar nog steeds alleen op afspraak. Voor meer informatie: 020 - 697 1108.

Aanvulling d.d. 21 februari 2022
Ondanks de versoepelingen van de regering houdt de Venser nog even vast aan de anderhalve meter en het mondkapje. Voor het bezoeken van de Computerclub is het dus nog nodig een afspraak te maken.

Aanvulling d.d. 28 maart 2022
Ondanks de verdere versoepelingen van de regering houdt de Venser nog vast aan de anderhalve meter en het mondkapje. Voor het bezoeken van de Computerclub is het dus nog nodig een afspraak te maken.

Aanvulling d.d. 25 april 2022
Ook in de Venser zijn nu de coronamaatregelen vervallen. De anderhalve meter vervalt, dus het maximum van vier personen in de computerruimte vervalt daarmee ook. En op die manier ook de noodzaak om afspraken te maken. Mondkapjes zijn niet meer verplicht.
Helaas komt dit besluit te laat om de Algemene Lednvergadering in de Venser te kunnen houden. De afspraken om de ledenvergadering in de Grubbehoeve te houden zijn al gemaakt, de uitnodigingen zijn al verstuurd.

Nieuwe lockdown

Vanwege de op 14 december afgekondigde lockdown is vanaf 15 december 2020 de computerclub weer gesloten.

We gaan weer zodra dat kan. Hierover zal in week 2, na de persconferentie van het kabinet op 12 januari en na eventueel overleg met de Venser meer duidelijkheid zijn.

Zie ook https://www.steffie.nl/ voor meer uitleg