Home

De oprichting van de Club:

1999-09-14 ALV (presentielijst ontbreekt)

Eerste contact met de Venser:

2000-04-27 ALV

Twintig jarig jubileum

De jubileumviering is 21 september 2019, in de hobbyruimte van de Venser, met eten in de vorm van een brunch of BBQ. Ter verdere verhoging van de feestvreugde kan een muzikant of DJ worden ingezet. Uiteraard zijn alle leden met aanhang welkom. Over verdere activiteiten op die middag wordt nog nagedacht, evenals over het uitdelen van een hebbeding ter herinnering aan de viering van het vierde lustrum. Ook de gebeurtenissen in de afgelopen twintig jaar zullen extra aandacht krijgen. Zo zal een filmpje over de viering van het tweede lustrum op YouTube gezet worden.

Link naar jubileum programma

Gebruik van nieuwe printer HP Laserjet Pro MFP M426dw

Stand van zaken op 11 april 2019

De nieuwe printer is nu helemaal klaar voor gebruik.

Zowel printen en scannen.
Ook via de WiFi verbinding werkt het.

Link naar artikel: Gebruik HP printer

Bescherming niet altijd noodzakelijk

Voortaan heeft TW de nieuwe vaste rubriek ‘Goede vraag’. Vandaag de eerste editie: hoe gevaarlijk is asbest? Heeft u ook een goede vraag? Mail redactie@tw.nl

Dat asbestvezels bij inademing kankerverwekkend zijn, staat als een paal boven water. Maar deze week is verrassend genoeg pas voor het eerst onderzocht hoe groot de blootstelling aan die gevaarlijke vezels in verschillende praktijksituaties eigenlijk is.

Link naar artikel: hoe gevaarlijk is asbest echt

Deze nieuwsbrief staat geheel in het kader van de aanstaande Algemene Ledenvergadering 2019 Link naar:Nieuwsbrief 2019-1 Het bestuur van de Senioren Computer Club Zuidoost nodigt hierbij de leden uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering, te houden op:

Zaterdag 16 maart 2019 om 14:00 uur, in de hobbyruimte van de Venser,

Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam

Link: Nieuwsbrief 2019-1

Nieuwsbrief 2018-4

Het einde van het jaar komt naderen